Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Wij stellen u graag voor aan 2 (min of meer) bekende gezichten

Zoals u waarschijnlijk weet is van Gemeren Mechanisatie dit jaar onderdeel geworden van de Royal Reesink Group, het moederbedrijf van CLAAS en Amazone importeur Kamps de Wild. Door onze krachten te bundelen kunnen wij de komende jaren als van Gemeren onze positie in Zuidwest-Nederland nog verder uitbouwen. Vooral het harmoniseren van werkwijzen, digitalisatie en het gebruik van tools en systemen van ons moederbedrijf geeft ons een grotere focus op klanttevredenheid, aftersales en service.

Eén van de eerste veranderingen voor u als klant is dat we graag twee, min of meer, bekende gezichten aan u willen voorstellen, die per 1 november bij ons in dienst zijn getreden.

Allereerst Harm Coppens, Harm heeft vele jaren ervaring binnen ons bedrijf met CLAAS oogstmachines en we zijn blij dat we zijn technische kennis en kunde weer terug hebben. Hij kijkt er naar uit om uw CLAAS oogstmachine weer in perfecte conditie te brengen voor de komende oogst. U gaat binnenkort ook weer een uitnodiging van ons krijgen om een afspraak te maken voor de winterbeurt van uw CLAAS oogstmachine.

En daarnaast is per 1 november Chris Voets bij ons begonnen als directeur van Gemeren Mechanisatie. Chris heeft binnen de landbouwmechanisatie diverse functies gehad, zowel nationaal als internationaal. Hiermee brengt hij veel kennis binnen bij ons bedrijf. Naast de dagelijkse leiding, zal Chris zich ook met de verkoop bezig houden en kijkt er naar uit u te ontvangen op ons bedrijf of op uw bedrijf langs te komen. U kunt Chris bereiken op 06-25444224.

We hebben er vertrouwen in dat we met twee ervaren krachten als Harm en Chris u als klant nog beter van dienst kunnen zijn en wensen hen veel succes met deze uitdaging. Maar we blijven bouwen aan ons bedrijf en zijn op korte termijn nog op zoek naar meer monteurs. Weet u mensen die een afwisselende baan zoeken, graag willen sleutelen aan prachtige machines én willen samenwerken in een dynamisch team, laat het ons weten!