Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Holmer

Bietenrooiers

Holmer Maschinenbau GmbH is opgericht in 1969 door Alfons Holmer in het Beierse dorp Eggmühl. In 1974 heeft Holmer de eerste 6-rijige zelfrijdende bietenrooier gebouwd. Hij had nooit kunnen weten dat dit de basis zou zijn voor een zeer succesvolle onderneming die uitgegroeid is tot wereldmarktleider in bietenrooiers. In de loop der jaren heeft Holmer diverse machines gebouwd, maar naast de bietenrooiers zijn de Holmer Terra Variant systeemvoertuig en de Holmer Terra Felis zelfrijdende nareiniger en lader het bekendste.

Inmiddels behoort Holmer Maschinebau GmbH tot het Franse familiebedrijf Exel Industries. Onder Exel Industries vallen ook de merken Matrot, Moreau en Agrifac. Zo bieden zij onder de naam Holmer een breed programma bietenrooiers aan. Van Gemeren Mechanisatie heeft een rijke ervaring als het gaat om bietenoogst techniek. In het verleden hebben wij jarenlang Franquet 2 fase bietenrooiers geïmporteerd en aangepast voor Nederlandse bodem, maar ook Matrot zelfrijdende bietenrooiers.
Sinds 1999 zijn wij importeur van Holmer Maschinebau voor Nederland. Sinds de voering van Holmer bietenrooiers hebben wij voor Nederland en deels België een breed programma bietenrooiers van ongeëvenaarde kwaliteit en capaciteit met de laagste exploitatiekosten in de markt!

Neem voor meer informatie of vrijblijvende offerte contact op met onze vertegenwoordiger Govert Pegels.

Voor meer informatie over de onderneming Holmer Maschinenbau GmbH, klik hier.

Holmer