Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Keurmerken


SKL keur

Voor het testen van spuitapparatuur in de breedste zin van het woord bent u bij ons ook op het goede adres. 
Sinds maart 2017 hebben wij een testbaan van 54 meter voor landbouw- en rijenspuiten achter onze opslaghal. Wij kunnen als zelfstandig SKL-keurstation op onze locatie uw veldspuit keuren.

Daarnaast hebben wij een mobiel teststation zodat wij bij u ter plaatse zowel de rijenspuiten als ook alle kleine spuitapparatuur zoals spuitapparatuur voor de pootmachine en granulaatbakken volgens de nieuwste regelgeving kunnen testen.

Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Stefan Suijkerbuijk (Hoofd Werkplaats), om een afspraak te maken.


VA-keur een voorzorg meer, een kopzorg minder

Machines periodiek laten keuren door een deskundige is volgens de Arbowet verplicht. Om aan deze wettelijke verplichting te kunnen voldoen heeft Fedecom een keurmerk in het leven geroepen: VA-keur. VA-keur is een landelijk erkend, geaccrediteerd en gecertificeerd keuringssysteem voor vrijwel alle arbeidsmiddelen. VA-keur betekent het periodiek keuren van alle machines volgens de veiligheidseisen uit de Richtlijn Arbeidsmiddelen, NEN 3140 en het Voertuig Reglement.

Van Gemeren Mechanisatie BV is een gecertificeerd VA keuringsbedrijf waarbij deskundige keurmeesters de keuringen uitvoeren. Goedgekeurde machines herkent u aan de VA-keur sticker; een waarborg voor veiligheid. Met het VA-keur heeft u veilige machines in huis. Bovendien bespaart u op de kosten van onderhoud en reparatie. Want kleine gebreken worden snel vastgesteld en noodzakelijk onderhoud wordt direct uitgevoerd. Meer informatie over het VA-keur, waarom keuren, welke machines en ander nieuws vindt u op de website www.va-keur.nl.