Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Van Gemeren Mechanisatie

Wij zijn dringend op zoek naar een directeur, een monteur allround en een monteur specialist maaidorsers. Klik op de foto voor de vacatures!

Meer dan 120 jaar zijn wij actief op het gebied van werktuigen, waarvan ruim 100 jaar leverancier van landbouwmachines. Wij streven ernaar om machines en werktuigen van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer landbouwers en loonwerkers kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan.

Op deze website kunt u vinden wat wij voor u kunnen betekenen. Zo bieden we een ruim assortiment nieuwe en gebruikte machines, evenals alle aanverwante onderdelen.

Ons onderdelenmagazijn is zeer uitgebreid. Indien onderdelen niet op voorraad zijn, dan kunnen wij ze voor u bestellen. Daarnaast zijn we u graag van dienst met onderhoud en reparaties, desnoods 's nachts. Met deze gerichte en snelle service streven we ernaar dat uw werk altijd door kan gaan.


Recent afgeleverd:

Deze speciale Claas Trion 520 is een nieuwe maaidorser. Deze Trion is de nieuwe middenklasser van Claas in de serie Maaidorsers. Ook heeft deze Trion een opklapbaar maaibord met 5,40 meter werkbreedte. Deze machine heeft meer capaciteit dan zijn voorganger de Tucano door de techniek van een Lexion te verwerken in deze maaidorser. Een compacte machine met heel veel capaciteit!

Wij bedanken J. Schelling & zn landbouw B.V. voor de gunning en wensen hem veel succes met deze mooie Claas Trion 520.

Actueel

Claas viert 25 jaar Xerion met gelimiteerde editie.
Ter gelegenheid van het 25ste productiejaar van de Xerion trekkers komt Claas met een gelimiteerde editie in het kleurenschema van de eerste generatie Xerions. Meer

Facebook


Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 16:30
Woensdag 07:30 - 16:30
Donderdag 07:30 - 16:30
Vrijdag 07:30 - 16:30
Zaterdag 08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Brochures

Vraag nu online digitale brochures aan en ontvang direct een downloadlink in uw e-mail.

Wij doen SKL-keuringen!

Voor het testen van spuitapparatuur in de breedste zin van het woord bent u bij ons ook op het goede adres. Sinds maart 2017 hebben wij een testbaan van 54 meter voor landbouw- en rijenspuiten achter onze opslaghal. Wij kunnen als zelfstandig SKL-keurstation op onze locatie uw veldspuit keuren.

Kärcher acties

Wij zijn dealer van de professionele Kärcher machines zoals koud- en warmwater hogedrukreinigers, stofzuigers en nat-/droogzuigers. Kärcher staat voor: betrouwbaar, deskundig, duurzaam en innovatief.

Laatste nieuws

Inmiddels zijn we Nucrop servicepunt
Door onze samenwerking met Kamps de wild zijn we nu ook Nucrop servicepunt. Meer