Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Van Gemeren Mechanisatie

Wij zijn dringend op zoek naar een monteur. Klik op de foto voor de vacature!


Recent ingeruilde machines (binnenkort te vinden in Aanbod)
Machine Bouwjaar
Kongskilde Tive 1000 pneumatische kunstmeststrooier  
Kverneland Ikarus A28 spuitmachine  
Amac 2-rij loofklapper  


Neem voor meer informatie of vrijblijvende offerte alvast contact op met één van onze vertegenwoordigers.


Meer dan 120 jaar zijn wij actief op het gebied van werktuigen, waarvan ruim 100 jaar leverancier van landbouwmachines. Wij streven ernaar om machines en werktuigen van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer landbouwers en loonwerkers kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan.

Op deze website kunt u vinden wat wij voor u kunnen betekenen. Zo bieden we een ruim assortiment nieuwe en gebruikte machines, evenals alle aanverwante onderdelen.

Ons onderdelenmagazijn is zeer uitgebreid. Indien onderdelen niet op voorraad zijn, dan kunnen wij ze voor u bestellen. Daarnaast zijn we u graag van dienst met onderhoud en reparaties, desnoods 's nachts. Met deze gerichte en snelle service streven we ernaar dat uw werk altijd door kan gaan.


Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 16:30
Woensdag 07:30 - 16:30
Donderdag 07:30 - 16:30
Vrijdag 07:30 - 16:30
Zaterdag 08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Actueel

Van Gemeren Mechanisatie dealer van Visser Bolsward producten
Recentelijk zijn wij dealer geworden van Visser Bolsward producten. Meer

Facebook

Brochures

Vraag nu online digitale brochures aan en ontvang direct een downloadlink in uw e-mail.

Wij doen SKL-keuringen!

Voor het testen van spuitapparatuur in de breedste zin van het woord bent u bij ons ook op het goede adres. Sinds maart 2017 hebben wij een testbaan van 54 meter voor landbouw- en rijenspuiten achter onze opslaghal. Wij kunnen als zelfstandig SKL-keurstation op onze locatie uw veldspuit keuren.

Kärcher acties

Wij zijn dealer van de professionele Kärcher machines zoals koud- en warmwater hogedrukreinigers, stofzuigers en nat-/droogzuigers. Kärcher staat voor: betrouwbaar, deskundig, duurzaam en innovatief.

Laatste nieuws

Aanvulling maatregelen coronavirus (COVID-19)
Door de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) willen wij u het volgende mededelen. Zolang het kan en mag zullen wij u blijven voorzien van onze services. In dit bericht staat een aanvulling op het vorige bericht met de maatregelen binnen ons bedrijf. Meer