Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Van Gemeren Mechanisatie

Vergeet niet uw CLAAS merchandise op tijd te bestellen voor de feestdagen!

De Sinter-CLAAS actiemaanden staan weer voor de deur. Veel producten uit het CLAAS merchandise assortiment zijn te verkrijgen tegen gunstige tarieven. Hiermee kunnen vele cadeauwensen worden vervuld de komende periode.
Meer weten? Neem contact met ons op via 0186-680255.


Het nieuwe Kärcher Battery Power+ is bij ons verkrijgbaar! Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie of neem contact met ons op.


Meer dan 120 jaar zijn wij actief op het gebied van werktuigen, waarvan ruim 100 jaar leverancier van landbouwmachines. Wij streven ernaar om machines en werktuigen van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer landbouwers en loonwerkers kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan.

Op deze website kunt u vinden wat wij voor u kunnen betekenen. Zo bieden we een ruim assortiment nieuwe en gebruikte machines, evenals alle aanverwante onderdelen.

Ons onderdelenmagazijn is zeer uitgebreid. Indien onderdelen niet op voorraad zijn, dan kunnen wij ze voor u bestellen. Daarnaast zijn we u graag van dienst met onderhoud en reparaties, desnoods 's nachts. Met deze gerichte en snelle service streven we ernaar dat uw werk altijd door kan gaan.


Openingstijden

Maandag 07:30 - 16:30
Dinsdag 07:30 - 16:30
Woensdag 07:30 - 16:30
Donderdag 07:30 - 16:30
Vrijdag 07:30 - 16:30
Zaterdag 08:00 - 12:30
Zondag Gesloten

Actueel

Aanvulling maatregelen coronavirus (COVID-19)
Door de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) willen wij u het volgende mededelen. Zolang het kan en mag zullen wij u blijven voorzien van onze services. In dit bericht staat een aanvulling op het vorige bericht met de maatregelen binnen ons bedrijf. Meer

Facebook

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Ons doel is onze klanten zo goed mogelijk te helpen door middel van goede service, juiste adviezen te geven bij aankopen en goede nazorg te leveren. De handel stopt niet bij het verkopen, dan begint het pas!

Brochures

Vraag nu online digitale brochures aan en ontvang direct een downloadlink in uw e-mail.

Kärcher acties

Wij zijn dealer van de professionele Kärcher machines zoals koud- en warmwater hogedrukreinigers, stofzuigers en nat-/droogzuigers. Kärcher staat voor: betrouwbaar, deskundig, duurzaam en innovatief.

Laatste nieuws

Maatregelen coronavirus (COVID-19)
Door de ontwikkelingen van het coronavirus (COVID-19) willen wij u het volgende mededelen. Zolang het kan en mag zullen wij u blijven voorzien van onze services. In dit bericht staan de maatregelen die wij nemen. Meer