Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Taal / Language

Nieuwe Kärcher hogedrukreinigers voor zwaar dagelijks werk binnen agrosector

Met de nieuwe hogedrukreinigers HD 10/21-4 Classic, HD 10/25-4 S Classic, HD 13/18-4 S Classic en HD 17/15-4 S Classic biedt Kärcher nieuwe, krachtige en betrouwbare koudwater hogedrukreinigers die uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik binnen de agrosector. Hardnekkige vervuiling en verontreiniging op bijvoorbeeld landbouwmachines en tractoren kunnen met deze robuuste en duurzame Superklasse Classic koudwater hogedrukreinigers grondig, veilig en uiterst efficiënt worden verwijderd.

Robuuste krachtpatsers

Met een werkdruk van maximaal 250 bar en een wateropbrengst van maximaal 1700 l/ u verwijderen de Superklasse Classic hogedrukreinigers zelfs de meest zware vervuiling en resten. De modellen verschillen op vlak van wateropbrengst en werkdruk, maar hebben een duurzame techniek gemeenschappelijk. Binnenin de hogedrukreinigers bevinden zich duurzame keramische zuigers en rond de apparaten zit een stalen buisframe. Dit frame maakt hen bestand tegen zware belasting. De lucht-watergekoelde motor maakt het toestel extra duurzaam en robuust en bereikt ook bij warme omgevingstemperaturen of andere zware toepassingen een optimaal koelvermogen. De duurzame constructie van de krachtige krukaspomp garandeert niet alleen lage onderhoudskosten maar ook minder uitvaltijden.

Snel en efficiënt

De hogedrukreinigers kunnen het water zelf aanzuigen tot een diepte van een meter, waardoor ze ook ingezet kunnen worden op locaties waar geen vaste waterleiding aanwezig is en het water uit bijvoorbeeld een alternatieve waterbron aangezogen moet worden. De hogedrukreinigers zijn standaard voorzien van een geïntegreerde waterfilter, die de levensduur aanzienlijk verhoogt. Men kan warm water tot 60°C gebruiken, waardoor vuil en smeerresten nog doeltreffender kunnen worden verwijderd. Hierdoor is er veel minder reinigingsmiddel nodig en wordt de droogtijd aanzienlijk verkort.

De accessoires van deze nieuwe serie hogedrukreinigers kunnen dankzij de Easy!Lock-snelsluiting eenvoudig worden bevestigd. Goed bereikbare en overzichtelijke bedieningselementen vergemakkelijken het werk van de gebruiker.

Bron: Trekkerweb.nl nieuwsbrief 02-06-2023