Business hours: monday to friday: 7.30 - 16.30 | saturday: 8.00 - 12.30 | sunday: closed | (+31)186-680255

Language / Taal

Baselier

Rijenfrezen, volveldfrezen, frontfrezen, combifrezen, frees-plant-rugvorm combinaties, rugvormers, overtopfrezen, elementfrezen en loofklappers

In 1951 is Baselier begonnen met het maken van rijenfrezen voor de aardappelteelt. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van rijenfrezen, volveldfrezen, frontfrezen, combifrezen, frees-plant-rugvorm combinaties, rugvormers, overtopfrezen, elementfrezen en loofklappers. De fabriek van Baselier is gevestigd in Steenbergen (West-Brabant) bouwt met gemiddeld twintig medewerkers jaarlijks ongeveer 300 tot 350 machines die over de hele wereld gebruikt worden. Dit kan alleen bereikt worden door het leveren van topkwaliteit machines die hun werk naar behoren uitvoeren, de machine beoordelen in de praktijk en luisteren naar klanten. Van lichte tot zware omstandigheden, zand- of kleibodem: Baselier biedt de oplossing! Wereldwijd werkt Baselier met diverse importeurs en wederverkopers en houdt men de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Vanaf 1981 is Van Gemeren Mechanisatie verantwoordelijk voor de verkoop van Baselier machines in Nederland. Dit doen wij met behulp van een dealernetwerk die regionaal de verkoop, onderdelen voorziening en service behartigen.

Voor een overzicht van onze dealers, klik hier.

Neem voor meer informatie contact op met onze vertegenwoordiger Govert Pegels.

Baselier