Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.30 - 16.30 uur | zaterdag: 8.00 - 12.30 uur | zondag: gesloten | 0186-680255

Van Gemeren Mechanisatie Carré dealer voor Zuidwest-Nederland

Vanaf 1 oktober 2019 neemt Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp de producten van Carré op in haar leveringsprogramma. Met deze samenwerking komen de machines van Frankrijks bekendste fabrikant voor mechanische onkruidbestrijding binnen handbereik van een groot aantal telers in het zuidwesten van Nederland.

Met ingang van 1 oktober 2019 is Van Gemeren Mechanisatie partner voor Carré. De verkoop en service vindt plaats vanuit Numansdorp. Van Gemeren is van oudsher bekend en een gevestigde naam op het gebied van landbouwmechanisatie. Hiermee weet Pool Agri een gedegen partner aan zich te binden om de Carré ECONET precisieschoffels, SARCLERSE wiedeggen en de ROTANET rotowiedeggen in de markt te zetten.

Dealerschap
De beslissing om de samenwerking aan te gaan is niet over één nacht ijs gegaan, vertelt productspecialist Niels van Rossum van importeur Pool Agri: “Er liggen grote kansen voor mechanische onkruidbestrijding en de markt is enorm in beweging. Klanten zoeken momenteel zekerheid. Door een lokale partner met uitstekende reputatie te koppelen aan ruim 80 jaar ervaring van Carré in de ontwikkeling van machines voor mechanische onkruidbestrijding kunnen we telers een betrouwbare oplossing bieden. Al uit de eerste gesprekken bleek dat er bij van Gemeren een drive is om Carré te gaan verkopen. Daarnaast heeft Van Gemeren een zeer goede reputatie op gebied van service en ondersteuning, ook dit was doorslaggevend.”

Verkoper Govert Pegels van Van Gemeren over het dealerschap: “Ik heb de machines van Carré de laatste jaren meermaals voorbij zien komen en de interesse was er al een tijdje. Het afgelopen jaar zijn we gaan praten met Pool Agri, daar is deze samenwerking uit voortgekomen. De machines van Carré, als Full-Liner op gebied van mechanische onkruidbestrijding, sluiten goed aan op ons productprogramma. Kwaliteit en een hoogwaardig serviceniveau zijn voor ons speerpunten, deze samenwerking sluit hier naadloos op aan”.

Contact
Bent u benieuwd naar het machineprogramma van Carré of wilt u een demonstratie bijwonen? Neem dan contact op met Van Gemeren in Numansdorp. Volg de social media kanalen van Van Gemeren en Pool Agri om op de hoogte te blijven van gezamenlijke evenementen die in de wintermaanden plaats gaan vinden.

Klik hier voor meer informatie over het merk Carré.​

Bron: Pool Agri, 2019.